.
Eline De Munck
vrijdag 5 augustus 2022

Eline De Munck moest thuisblijven: “Ik mocht niet mee met hem”

Daarom besloten ze te trouwen

Eline De Munck en regisseur Michaël Roskam zijn al iets meer dan een jaar getrouwd. Een huwelijk die er vrij snel is gekomen. Al was dat wel een bewuste keuze van het koppel.

“Michaël moest naar New Orleans voor de opnamen van ‘Black Bird’. Met de toenmalige Covid-beperkingen mocht ik enkel mee als we getrouwd waren. Dat zou dus betekenen dat we elkaar al die tijd niet zouden zien. Acht maanden, zolang wil je elkaar niet missen als je verliefd bent”, glimlacht De Munck in Dag Allemaal.

De Munck en Roskam kozen voor een huwelijk in kleine kring en alleen ouders en dichte vrienden waren op de hoogte. Maar geen van hen allen was uitgenodigd op de plechtigheid.

“We wilden het echt intiem houden. Michaël, ik en zijn zoon Elliot. Hij was onze getuige. Hij heeft z’n handtekening speciaal voor ons huwelijk uitgevonden.”

Eline en Michaël trouwden in de winter en dat zorgde voor een gezellige, extra romantische setting. “We trouwden in een romantisch dorpje in de Ardennen, terwijl het aan het sneeuwen was. Alles zag wit en ik had geen tijd om een trouwkleed te kopen. Ik heb dan maar vlug iets uit mijn kast genomen.”

Download onze app voor iOS of Android

Bio van Eline De Munck

Meer Over:

Eline De Munck