.
Eline De Munck
dinsdag 5 december 2023

Eline De Munck: “We wilden in alle stilte kunnen genieten”

Ze kon het goed verzwijgen

2024 wordt voor Eline De Munck alvast een fantastisch jaar. Volgend jaar bevalt ze van haar eerste kindje. Of het een jongen of meisje wordt, dat weten we nog niet, Eline houdt het lekker voor zichzelf.

Eline heeft haar zwangerschap lange tijd verborgen kunnen houden. Maar dat Eline goed is in dingen verborgen houden, dat wisten we al. Zo hield ze ook haar huwelijk tijdens interviews verborgen.

“We wilden daar toen in alle stilte van genieten. Het is soms leuk om dingen van jezelf te hebben. Daardoor blijven ze langer puur. Het was niet van iedereen, het was van ons”, lacht ze in Billie.

Het ging allemaal best snel voor Eline en haar man en regisseur Michael R. Roskam. Ze zijn drie jaar getrouwd en nu is er ook een baby onderweg. Voor veel vrouwen is dat toch even schrikken als ze zichzelf zwanger in de spiegel zien.

“Schrikken klinkt te negatief, maar het klopt dat ik toch iemand anders zie in de spiegel. Ik ben niet meer mezelf. Mijn lijf is helemaal anders. Ik hou graag de controle, maar ik weet dat je die bij een zwangerschap beter loslaat. Doorgaans ben ik consequent bezig met gezond eten, zorgen dat ik op gewicht blijf. Wat altijd een struggle is. Nu is dat totaal niet aan de orde. Ik laat mij lustig gaan. Ik eet wat ik wil. No limits. ”