.
Elisa Guarraci
vrijdag 4 maart 2022

Elisa Guarraci: “Ik heb al vanalles geprobeerd”

Niet alles was even effectief

Migraineaanvallen sinds je 12 jaar, het klinkt als de hel en dat is het ook. Model en gewezen JIM TV-presentatrice Elisa Guarraci lijdt al sinds die leeftijd aan migraine en de kennismaking ermee, verliep behoorlijk heftig. “Ze moesten mij toen met de ambulance komen halen. De aanvallen waren zo fors dat dokters dachten dat ik epileptisch was. Na een hersenscan werd hormonale migraine vastgesteld.”

Maar sinds de geboorte van haar twee kinderen is er verbetering merkbaar. Ik heb nu meer last van menstruatiepijn, minder van migraine. Ik leef ook meer op het ritme van mijn vrouwelijke cyclus en de natuur. En dat helpt”, klinkt het in Tv Familie.

Na een lange werkdag voelt Elisa vaak en aanval opkomen en ook bij bepaalde voeding weet Elisa dat het wel eens zover zou kunnen zijn. Migraine drijft mensen tot het uiterste en wordt volop naar een oplossing gezocht. “Ik heb al vanalles geprobeerd, ook zo’n daith piercing. Dat zou bepaalde acupunctuurpunten stimuleren en migraine verhelpen. Maar helaas, het bleek het verkeerde kraakbeentje”, lacht ze.

Bio van Elisa Guarraci

Meer Over:

Elisa Guarraci