.
Elisabeth Lucie Baeten
donderdag 24 oktober 2024 11:20

Elisabeth Lucie Baeten: “Ik heb schrik dat ik iets ga verklappen” 

Maar je geheim is veilig bij haar 

Geheimhouding is een must bij ‘The Masked Singer’. Zowel de speurders, het team rond het programma, als het aanwezige publiek moeten een geheimhoudingscontract tekenen of ze riskeren een hoge boete.

Geen makkelijke klus zo blijkt. Al lukt het Elisabeth Lucie Baeten behoorlijk goed. Zij beweert dat ze goed een geheim kan bewaren.

“Als vriendinnen me iets toevertrouwen, weten ze dat het veilig is bij mij. Maar wat The Masked Singer betreft: ik zeg niets als ze op straat iets proberen te ontfutselen. Het enige wat ze van mij terugkrijgen, is een mooie glimlach. Ik heb zo'n schrik dat ik in mijn enthousiasme toch een naam verklap of een hint geef die naar iemand kan leiden”, zegt Elisabeth in Story.

Ook tegen vrienden, familie en haar twee kinderen zal Elisabeth niks vertellen over het programma. Pas na Kerstmis wil ze het erover hebben.

“Onze dochter Alys is zes en onze zoon Amos vier. Stel dat ze het gaan doorvertellen in de kleuterklas of lagere school... Ze zullen The Masked Singer wel volgen. Het is de allereerste keer dat we als gezin naar een tv- programma zullen kijken. Ik weet wel niet of ze gaan kunnen wakker blijven voor de live versie. Bij hen draait het trouwens vooral rond de figuren, wie erin zit, maakt niet uit. Veel van die namen kennen ze toch niet.”

Bio van Elisabeth Lucie Baeten