.
Ella Leyers
donderdag 20 juni 2024

Ella Leyers: “Dan ben ik niet op mijn best”

Ze moet altijd even wennen

Een film als ‘Inside Out 2’ van Pixar gaat over de verschillende emoties die iemand kan voelen in zijn leven. De emoties worden gespeeld door leuke tekenfilmfiguurtjes en het stemmetje van eentje daarvan wordt ingesproken door Ella Leyers.

Zij praat in Story over de verschillende emoties die ze soms in haar leven ervaart, zoals onder andere verlegenheid.

“Ik ben niet altijd op mijn best in situaties waar ik niemand ken. Dan kijk ik altijd de kat uit de boom om uit te zoeken hoe ik het ijs kan breken. En als iemand mij een compliment geeft, begin ik steevast te blozen. Ik weet nooit hoe ik zoiets in ontvangst moet nemen, ook al vind ik het wel leuk”, zegt Ella.

Een andere angst die haar soms parten speelt, is angst. Ella is het er dan ook over eens dat angst een hele slechte raadgever is in het leven.

“Het verlamt je alleen maar. Daarom probeer ik met zo weinig mogelijk angst in het leven te staan. Ik probeer alles zoveel mogelijk los te laten, zelfs de vrees dat een dierbare iets overkomt. Je kan daar toch allemaal niets aan doen. Van ongedierte ben ik sowieso niet bang. Ik ben altijd degene die op reis de spin moet buitenzetten.”

Bio van Ella Leyers

Meer Over:

Ella Leyers