.
Ella Leyers
dinsdag 7 november 2023

Ella Leyers: “Dat staat nu toch voorop”

Ze heeft nog vele dromen

De Leyers-zussen zijn goed bezig. Olga Leyers stapte enkele maanden geleden in het huwelijksbootje, Billie Leyers brengt binnenkort een album uit en Ella Leyers is terug met een nieuw seizoen van ‘De Ideale Wereld’.

Maar aan de band tussen de zussen verandert weinig. Al is die doorheen de jaren toch nog sterkerder geworden dan hij al was.

“Soms is de band met de een sterker, dan hoor je de ander weer eens een tijd meer. Ik hoorde onlangs iemand zeggen: Mijn oudste zus was er ook, maar die is helemaal niet zo leuk . Dat heb ik bij ons gelukkig niet. Ik denk dat we daar alle vier dankbaar voor zijn, dat het zo goed klikt. Natuurlijk zijn er al eens strubbelingen. Maar die waaien snel over”, vertelt ze aan Billie.

Ella heeft alles in het leven waar ze van droomde: een groeiende carrière en een fantastische familie. Er is maar weinig dat het nog beter kan maken.

“Ik wil dit nu vooral zo goed mogelijk doen. De ideale wereld staat voorop. En verder zou ik ooit misschien wat meer voeling met natuur, sport en dier willen hebben. Die dingen staan op een laag pitje. Ik wil iemand zijn die nog wat meer outdoors is. Iets wat totaal te rijmen valt met mijn huidige job, niet?”

Download onze app voor Android of iOS

Bio van Ella Leyers

Meer Over:

Ella Leyers