.
Ella Leyers
vrijdag 9 september 2022

Ella Leyers houdt van acteren: “Maar dat tempert toch goesting”

Er komt veel bij kijken

De meesten onder jullie kennen Ella Leyers vooral als actrice. Maar nu kan ze ook presentatrice op haar cv schrijven. Sinds dit seizoen is ze de nieuwe presentatrice van ‘De Ideale Wereld’.

Ella besefte al heel snel dat ze niet gelukkig zou worden van heel haar leven alleen maar te moeten acteren in films en series. “Ik ben het spelen niet beu, integendeel. Ik heb veel dingen gedaan waar ik heel trots op ben, maar al het gedoe errond zorgt er soms voor dat de moed me in de schoenen zakt”, zucht Ella in Humo.

Op televisie zien wij natuurlijk alleen maar het eindresultaat van een film of serie, maar daar gaat natuurlijk heel wat aan vooraf, waaronder audities voor de geschikte acteurs te vinden.

“De castings, afwachten of je de uitverkorene bent voor een rol, gekozen worden maar toch nog op een finaal njet van een productiehuis of zender stuiten…En die vragen die altijd terugkeren: is het scenario goed genoeg? Past het in m’n agenda?”

Acteren zal voor Ella nooit een routine worden, maar ze moet toegeven dat het gedoe errond de opwinding van het acteren wat afvlak. “Soms sta ik met veel ontzag te kijken naar de collega’s die 50 of 60 zijn en nog steeds met diezelfde energie en passie naar een set rijden. Ik kan me dat moeilijk voorstellen.”

Bio van Ella Leyers

Meer Over:

Ella Leyers