.
Ella Leyers
donderdag 27 juni 2024

Ella Leyers: “Ik ben ongecontroleerd beginnen wenen” 

Ze was er niet goed van 

Je gelooft het misschien of niet, maar ook iemand als Ella Leyers kan best onzeker zijn. Vooral wanneer ze merkt dat ze de controle aan het verliezen is over een situatie.

“Tijdens een opname van De ideale wereld denk ik soms: 'Heb ik mij wel genoeg ingelezen over mijn gast om deze bijvraag te stellen?' Ik voel dan dat ik rood word, maar gelukkig heb ik altijd genoeg schmink op. Met het ouder worden neemt die onzekerheid wel af omdat je beseft: iedereen doet zijn best. Ik neem ook alleen maar dingen aan omdat ik er zin in heb”, zegt ze in Story.

Een andere emotie die Ella niet vreemd is, is verdriet. Zij kan veel emoties voelen wanneer ze naar een goeie film aan het kijken is.

“Toen ik Brokeback Mountain aan het kijken was, ben ik ongecontroleerd beginnen wenen. Ik was daar een week niet goed van, want die film wordt dan mijn verhaal. Mooie dingen kunnen mij dus snel ontroeren. Ook bij het verlies van mensen kan ik serieus huilen, maar ik kus mijn twee handen dat ik daar tot nu toe redelijk van gespaard ben gebleven.”

Bio van Ella Leyers

Meer Over:

Ella Leyers