.
Ella Leyers
vrijdag 23 september 2022

Ella Leyers: “Ik kreeg een lief berichtje van hem”

Ze lag snel uit de wedstrijd

Aan de hand van een echte paparazzi-foto werd de relatie tussen Rik Verheye en Ella Leyers wereldkundig gemaakt. Op de werkvloer hadden wel meer mensen al iets in de gaten, maar de buitenwereld was nog niet op de hoogte.

Rik en Ella kennen elkaar wel al een tijdje, maar leerden elkaar nooit beter kennen. Tot deze zomer. Cupido kwam langs en richtte zijn pijlen op het koppel.

Ella haar droompartner moest een echte grapjas zijn en ook vooral heel lief. En die lijkt ze nu wel in Rik te hebben gevonden. “Ik ben ook heel blij. We zijn er allebei honderd procent voor aan het gaan”, lacht ze in Gazet van Antwerpen.

Ongeluk in het spel, is geluk in de liefde, wordt wel eens gezegd. En dat kan wel eens helemaal kloppen bij Ella. Zij moest ‘De Allerslimste Mens Ter Wereld’ al na 2 afleveringen verlaten, maar is met Rik toch met haar gat in de boter gevallen.

“Thuis hebben ze gelukkig geen schande gesproken over mijn 2 deelnames”, lacht Ella. “In tegendeel. Ik kreeg van papa een lief berichtje: ‘Nu alleen plek in je hoofd voor ‘De Ideale Wereld!’”

Download onze app voor iOS of Android

Bio van Ella Leyers

Meer Over:

Ella Leyers