.
Ella Leyers
zaterdag 27 januari 2024

“Ella Leyers steekt te veel tijd in dat cynische gedoe” 

Hij blijft televisie kijken 

Tv-koks, we kunnen er niet meer om heen. Het begon allemaal met Herwig Van Hove, de peetvader der tv-koks. En ondertussen zijn tv-koks uitgegroeid tot een waar fenomeen.

Herwig van Hove is ondertussen 85, en zijn reputatie van eeuwige brombeer is hij nog lang niet kwijt. Hij heeft ook de dag van vandaag nog altijd een lange lijst met ergernissen over verschillende collega’s.

“Nochtans ben ik helemaal geen moeilijke mens. Al heb ik het er vroeger soms wel naar gemaakt. Tijdens de opnamen van een kookprogramma drukte een fotograaf eens op een fout moment af. Van colère gooide ik het toestel van de man in een pot met soep. Je had z'n gezicht moeten zien toen hij het eruit viste”, lacht Herwig in Dag Allemaal.

Herwig mag zelf dan wel niet meer op televisie verschijnen, hij kijkt wel nog altijd vaak televisie en volgt het nog allemaal.

“Ik kijk vooral veel nieuws, hoewel de verkleutering zelfs daar toeslaat. Wat is dat toch met die straatinterviews? Ze laten dan enkele dommeriken aan het woord en geloven dat ze zo de 'stem van het volk' laten horen. Belachelijk! Ik verwacht altijd veel van 'De Ideale Wereld', maar al bij al blijft dat toch oppervlakkig. Ik heb Ella Leyers graag, maar ze blijft steken in dat cynische gedoe.”

Bio van Ella Leyers

Meer Over:

Ella Leyers