.
Ellemieke Vermolen en Tom Waes
zondag 12 november 2023

Ellemieke Vermolen: “Mannen waren makkelijker te overtuigen”

Vielen zij voor haar charmes?

Ann Van Elsen en Ellemieke Vermolen maken sinds kort samen een podcast. De twee dames hebben de handen in elkaar geslagen en doopten hun podcast met de titel ‘Go With The Flow’.

De twee vrouwen zijn al zo’n zeven jaar goed bevriend en zitten op hetzelfde energieniveau. Ze willen genieten van het leven en vooral veel plezier maken.

Ze hebben al een mooi lijstje met namen weten te verzamelen voor hun podcast. Denk maar aan Klaasje Meijer, Erik Van Looy, Evi Hanssen en Jan Jaap van der Wal.

“De mannen waren makkelijker te overtuigen dan de vrouwen, want die hadden het vaak heel druk. We vragen mensen naar wie we nieuwsgierig zijn of die inspirerend kunnen vertellen. Misschien dat we in een volgende reeks ook onbekende mensen willen strikken, zoals een hormoontherapeute, om het bijvoorbeeld over de menopauze te hebben. We mikken zowel op Vlaamse als op Nederlandse gasten. Soms speelt het verschil in taal ons wel parten. Vooral bij Erik Van Looy had ik zoiets van: waar gaat dit in godsnaam over? Hij praatte te snel voor mij”, lacht Ellemieke in Story.