.
Ellen Callebout
zondag 15 september 2024

Ellen Callebout: “Het moet kleiner zijn dit keer”

Ze krijgt er een van Gert

Toen Gert Verhulst begon met de tafel van Gert, werd hij stevig onder de loep genomen. Niemand zag hem als talkshowhost en velen vroegen zich af wat Gert van alle onderwerpen die aan bod kwamen wist.

Maar toch kwam Gert er mee weg. Of hij er nu echt iets van wist, of hij deed maar alsof, niemand die het verschil merkte. Goed doen alsof is tenslotte ook een kunst.

“Maar het geeft geen gerust gevoel. Ik weet graag: 'Mij gaan ze niet liggen hebben.' Ik volg nu nauwgezet de regeringsvorming op. Omdat ik mee wil zijn. Omdat ik weet dat ze relevant en actueel zal blijven. Omdat we niet morgen een regering zullen hebben”, zegt Gert in Het Nieuwsblad.

Wat Gert niet moet faken is zijn liefde voor honden. Je ziet hem op tv wel eens met zijn ogen rollen wanneer bouvier Leo iets heeft uitgestoken. En eindelijk is de tijd rijp voor een nieuwe vriend voor Leo.

“Ik krijg een tweede hond van Gert, maar het moet een kleine zijn. Dus ben ik op zoek naar een mini-schnauzer, exact een bouvier, maar dan in het klein”, lacht Ellen Callebout, de vrouw van Gert.

Bio van Ellen Callebout en Gert Verhulst