.
Ellen Callebout en Gert Verhulst
zaterdag 11 februari 2023

Ellen Callebout, meer dan alleen de vrouw van Gert Verhulst

Ze weet wat werken is

We kunnen ons goed inbeelden dat veel mensen denken dat Ellen Callebout, de vrouw van Gert Verhulst, een heel rustig en relaxed leven heeft. Toch weet mevrouw Verhulst ook heel goed wat werken is. Zij had vroeger een eigen zaak in Blankenberge.

Gert en Ellen leerden elkaar kennen tijdens de periode dat er nog Zomershows van Studio 100 in het casino van Blankenberge waren. Daar sprong Gert geregeld binnen om een hapje te eten. Maar liefde op het eerste zicht, was het niet.

Ellen werkte toen samen met haar neef Tommy in de brasserie. Hij herinnert zich nog dat Gert daar geregeld kwam eten.

“Het eerste contact verliep aarzelend, maar na een tijdje kwam Gert steeds vaker langs. In het begin deed Ellen zelfs afstandelijk, maar dat was net flirterig bedoeld! Ze speelde hard to get, weet je wel…”, vertelt Tommy in Dag Allemaal.

Samen met Eddy Verburgh waren Ellen en Tommy een goeie tandem in de zaak. Ellen deed de zaal, Tommy stond in de keuken en Eddy was verantwoordelijk voor de personeelszaken. “Wij waren een sterk team en Ellen was een gedreven machientje. Ze werkte 70 uur per week: ze begon om 10 uur ’s morgens en was pas klaar om middernacht. Geloof me: zij weet echt wel wat werken is!”

Bio van Ellen Callebout en Gert Verhulst