.
Ellen Callebout en Gert Verhulst
zondag 25 december 2022

Ellen Callebout schoffeert kijkers: ‘Hoe stom moet je zijn?’

Of heeft zij volgens jou gelijk?

Bij de Verhulstjes is de kerstboom een prachtige grote boom die Ellen ieder jaar zet. Maar dit jaar heeft zij het volgens Gert en Viktor Verhulst laten hangen.

Zoals bij zoveel mensen staat de kerstboom in de hoek van de woning. De vrouw van Gert Verhulst hoopte wat sneller klaar te zijn door de achterkant van de kerstboom niet te versieren. Dus geen lichtjes, slingers en ballen erin. Maar dat is niet naar de zin van Viktor en Gert.

“Dat heb ik nog nooit gezien. Dat trok op niets”, reageren Viktor en Gert aangeslagen. Hun kerstboom is ieder jaar een pronkstuk waar zij trots op zijn. Kerst is bovendien de meest gezellige periode van het jaar en nu Gert geen kerstshows meer moet doen, wil hij thuis optimaal van de kerstsfeer genieten.

Volgens Ellen is het normaal dat je de achterzijde van een kerstboom niet versiert. “Er zijn heel veel mensen die dat doen. Als je in een hoek werkt, sowieso. Hoe stom moet je zijn om de achterkant te doen?”, vraagt Ellen zich af.

Behoorlijk wat mensen zijn het met Ellen eens en lijken dat ook zo te doen, maar veel mensen zijn van oordeel dat een kerstboom helemaal versierd moet zijn, dus ook de achterzijde.