.
Gert Verhulst  Ellen Callebout
zondag 7 januari 2024

Ellen Callebout: “Toen was hij daar ineens”

Ze hadden geen oog voor elkaar

We kennen Ellen Callebout natuurlijk als mevrouw Gert Verhulst. De twee hebben al vele jaren een relatie en zijn sinds enkele jaren ook getrouwd.

Gert heeft voor een groot stuk het leven van Ellen bepaald. Voor ze Gert leerde kennen was ze een hardwerkende vrouw in een restaurant op de dijk van Blankenberge.

“Maar toen was daar ineens: Gert. Hij deed een revue in het casino en kwam regelmatig iets eten in de zaak. De eerste jaren heb ik hem nauwelijks opgemerkt. Hij had een relatie, ik ook, we hadden niet echt oog voor elkaar, maar op een dag — we waren intussen allebei vrijgezel — was het plots anders. Ineens keken wij op een... ándere manier naar elkaar”, vertelt Ellen in Het Laatste Nieuws.

Tijdens het eerste jaar dat ze samen waren, hebben ze hun relatie nog geheim kunnen houden. En dat vindt Ellen achteraf gezien een goede zaak.

“Viktor gaf ons laatst een boek cadeau. Er stonden honderd voorpagina's in van 'Het Laatste Nieuws', op één daarvan stonden Gert en ik. 'Gert Verhulst heeft een nieuw lief.' Ik was dat alweer vergeten. Een vóórpagina?! Allez nu toch. Waren wij dan wereldnieuws? Blijkbaar wel. Ik ben blij dat ik dat toen niet beseft heb.”

Bio van Ellen Callebout en Gert Verhulst