.
Ellen Dufour (2006)
vrijdag 2 augustus 2024

Ellen Dufour: “Die valse verhalen doen al jaren de ronde”

Het houdt niet op

Ellen Dufour moet de tel een beetje kwijt zijn hoe vaak ze al is doodverklaard online. Telkens onbekende mensen sturen een bericht de wereld in dat de gewezen ‘Big Brother’-ster overleden zou zijn.

“We waren op citytrip. Ik kreeg een telefoon van een vriend. 'Hoe gaat het, Marc?' Goed, we zijn in Amsterdam. 'En met Ellen?' Ja, goed. 'Heb je haar nog gehoord?' Waarom? 'Ik lees dat ze een zwaar verkeersongeval heeft gehad.' Wat?! 'Het gaat niet goed, Marc, helemaal niet goed.' Hoezo?? 'Ellen is dood”, vertelt haar papa Marc in Het Laatste Nieuws.

Op zo’n moment probeer je als vader je dochter natuurlijk meteen te bellen. Alleen nam Ellen niet op, maar ook haar broers niet. En net op het moment dat ze hun koffers wilden pakken, belde Ellen dan toch terug.

“Die valse verhalen doen nu al jaren de ronde. Met foto's van een autowrak erbij, precies van het type waarmee ik rijd. Ik heb geen idee wie zoiets doet. De zaak zit nu bij de Computer Crime Unit. Ik heb geen inzage in het dossier. Ik kan alleen ondergaan. Maar grappig is het niet.”

Bio van Ellen Dufour

Meer Over:

Ellen Dufour