.
Ellen Dufour
vrijdag 23 februari 2024

Ellen Dufour: “Of ik naar Big Brother kijk?”

Ze antwoordt eerlijk

Onlangs beloofde Ellen Dufour, ex-winnares van Big Brother, dat ze elke dag een vraag zou gaan beantwoorden van haar volgers. Haar volgers mochten vragen wat ze wilden en daar zo Ellen elke dag eentje uit pikken.

Een van de vele vragen die werd gesteld is of Ellen naar het nieuwe seizoen kijkt van ‘Big Brother’ en daar is Ellen heel eerlijk over.

Ze kijkt ‘Big Brother’ niet. Maar daar heeft ze een goede reden voor. Na een lange werkdag is ze gewoon moe en moeten er nog een heleboel andere dingen gebeuren. Zo moet ze koken, sporten, even op Instagram scrollen, papierwerk en vraagt haar zoontje Julian ook veel aandacht. Dus er blijft maar weinig tijd over om ook nog ‘Big Brother’ te volgen.

Een bijkomstige vraag was hoe zij haar tijd heeft beleefd in ‘Big Brother’, nu zo’n 23 jaar geleden. Dufour omschrijft haar tijd in het huis als geweldig. Het is een unieke kans die je maar één keer in je leven krijgt en ze is er trots op dat ze die kans heeft gekregen en dat ze het toch maar mooi heeft uitgehouden tot het einde.

Bio van Ellen Dufour