.
News Image

Ellis & Doran gaan voor gezellig kerstconcert

A Christmas love story op 20 december in Cultureel Centrum Lier.


Ellis zegt op Facebook dat ze enorm uitkijkt naar de kerstperiode. In die periode, namelijk op vrijdagavond 20 december om 20 uur vindt in CC De Mol, Aarschotsesteenweg 3 te Lier het kerstconcert van Ellis & Doran plaats. Het wordt, zoals we het koppel kennen een echte Christmas love story. Ellis & Doran worden begeleid door topmuzikanten en er zijn ook nog de special guests Michael Lanzo en Lissa Lewis.



Dit jaar hebben ze gekozen voor Cultureel Centrum De Mol te Lier. Sfeer en gezelligheid in de kerk is natuurlijk top, maar ze zijn er zeker van dat ze deze gezelligheid mee kunnen nemen naar het mooie CC. Ook krijgen de mensen heel wat luxe hiervoor in de plaats, luxe stoelen, mogelijkheid tot viptafels, goede toegankelijkheid voor rolstoelgebruikers of voor mensen die slecht te been zijn, een mooie tribune waar iedereen een even goed zicht heeft, parking, warme toiletten, foyer, enz… kortom het wordt ongetwijfeld een gezellige avond.



Een ticket voor een plaatsje op de tribune kost € 21. Het VIP-arrangement aan tafels met hapjes en Cava kost € 46. Reserveren kan via www.ellismusic.be.



(Nico Vanaken)


Bio van Ellis en Doran

Meer Over:

Ellis Doran

Bio van Michael Lanzo en Lissa Lewis