.
Elodie Gabias
zondag 12 november 2023

Elodie Gabias: “Hoe raar!”

Wat had het te betekenen

Tot enkele weken geleden hadden alleen de echte social media liefhebbers gehoord van Elodie Gabias. Deze West-Vlaamse is het voorbeeld van iemand die altijd zichzelf blijft. Heeft ze ergens een hekel aan, dan zal ze dat niet wegsteken en gewoon duidelijk laten blijken.

Dankzij haar deelname aan ‘De Verraders’ is ze nu ook bij een groter deel van Vlaanderen bekent en lijkt een tv-carrière te lonken naar Gabias.

In Het Laatste Nieuws vertelt ze over de laatste droom die ze heeft gehad en hoe bizar deze droom aanvoelde bij het wakker worden.

“Ik dacht dat ik in de ochtendshow van Julie Van den Steen zat. Ik ken Julie al een tijdje, maar in mijn droom zag ik haar voor de eerste keer, of zo voelde het toch. Toen ik opstond, dacht ik: hoe raar. Ik droom elke nacht, maar heb eigenlijk zelden of nooit nachtmerries. Ik ben een grote Billie Eilishfan, regelmatig droom ik dat ik haar ontmoet. Dan zijn we vrienden, ben ik op haar concert en herkent ze me plots in het publiek. Ik vind Billie Eilish echt zó cool. Wat ze doet, hoe ze zich kleedt, alles.”

Bio van Elodie Gabias

Meer Over:

Elodie Gabias