.
Elodie Gabias
dinsdag 28 november 2023

Elodie Gabias: “Ik loop opnieuw dat risico”

Ze heeft fouten gemaakt

Iedereen maakt wel eens fouten en sommige fouten zijn leerzaam, andere fouten had je liever nooit gemaakt. Ook Elodie Gabias heeft fouten gemaakt waarvan ze nu had gehoopt ze nooit gemaakt te hebben.

“Ik heb in het zesde leerjaar van mijn lagere school meegedaan aan pesterijen, ik had dat niet mogen doen. Het was een meisje uit de klas. Als ze naar ons toe kwam, liepen we weg. En als we spelletjes speelden, mocht ze niet meedoen. Een paar jaar geleden, op Twitter, heeft iemand die pesterijen opgerakeld en ben ik in een shitstorm terechtgekomen. Ik was nochtans niet de enige pester geweest, maar wel de enige die op dat moment actief met sociale media bezig was en zo werd ik het mikpunt. Ik heb het gepeste meisje toen gecontacteerd, maar ze wilde er niet over praten. Dat vind ik nog altijd jammer, ik had het graag uitgeklaard met haar”, geeft ze toe in Het Laatste Nieuws.

Elodie kan niet anders dan zeggen dat ze zich daar heel erg voor schaamt. En dat ze vooral meedeed omwille van de groepsdruk.

“Door er opnieuw over te beginnen, loop ik weer het risico op een shitstorm, maar als ik dus iéts zou willen veranderen aan mijn geschiedenis: dat.”

Download onze app voor Android of iOS

Bio van Elodie Gabias

Meer Over:

Elodie Gabias