.
Elodie Gabias
woensdag 10 januari 2024

Elodie Gabias: “Ik merk nu wel een groter verschil”

Meer en meer mensen kennen haar

Elodie Gabias, de naam deed enkele maanden geleden nog bij niet veel mensen een belletje rinkelen, maar dankzij ‘De Verraders’ is daar nu toch verandering ingekomen.

De reacties waren over het algemeen heel positief, maar het valt natuurlijk niet te vermijden dat er ook hier en daar eens iets negatief verscheen.

“Ik merk wel een verschil nu ik vaker op tv kom. De comments op Instagram zijn oké, maar wat er op HLN verschijnt, dat is andere koek: 'Wie is dat nu weer?' Of: 'Wat een dikke boerin!' En de meest hilarische: 'West-Vlamingen zouden niet op tv mogen komen als ze geen dictieles gevolgd hebben”, zegt Elodie in Humo.

Elodie krijgt vaak haatreacties te lezen. Voor haar zijn het gewoon mensen die jaloers op haar zijn. Maar er is toch een opvallende doelgroep die het niet kan laten om iets negatiefs over haar te posten.

“Het zijn vaak mannen van middelbare leeftijd of ouder. Maar soms zijn het ook jongens van mijn leeftijd. Ik begrijp wel dat zij zich geïntimideerd voelen door wat ik doe. Ze hunkeren naar het perfecte plaatje van een vrouw. Mij vinden ze een boerin.”

Bio van Elodie Gabias

Meer Over:

Elodie Gabias