.
Elodie Gabias
zondag 3 december 2023

Elodie Gabias: “Ik wil niet de profiterende dochter zijn”

Ze wil vooruit

De een wordt gelukkig of net ongelukkig van het studentenleven, de ander heeft dat dan weer met het volwassen leven. Elodie Gabias wordt vooral ongelukkig van zich ergens tussen de twee te bevinden.

“Ik moet nog één vak doen en ik ben afgestudeerd, dus ik heb superveel tijd en ik ben daar van alles mee aan het doen. Leuke projecten, straks weer testopnamen bij 'De ideale wereld', maar vaak zit ik ook gewoon thuis en ik voel me daar niet goed bij. Mijn vrienden werken al een paar jaar, ze sparen, ze bouwen, ze wonen samen. Ik niet, ik ben alleen, ik woon bij mijn ouders en ik heb het gevoel dat ik achterophink”, zucht ze in Het Laatste Nieuws.

Elodie heeft 2 jaar van het studentenleven genoten en dat vond ze ontzettend leuk. Het is toch een tijd die ze mist.

“Ik was altijd zot content dat ik bij mama en papa in de zetel kon komen knuffelen, en nóg — maar toch, ik zou thuis weg moeten zijn over een jaar, vind ik. Ik mag mijn pollen kussen dat ik tot mijn 26 thuis heb mogen wonen. Ik mag sparen, ik heb geen kosten, ik hoef niks te betalen voor elektriciteit, water of eten, allemaal dingen die massa's duur zijn, maar ik wil ook niet de dochter zijn die profiteert en op de kap van haar ouders leeft.”

Bio van Elodie Gabias

Meer Over:

Elodie Gabias