.
Elodie Gabias
zaterdag 6 januari 2024

Elodie Gabias: “Is ijdelheid altijd negatief?”

Ze is tevreden met haar lichaam

Je gelooft het misschien of niet maar binnenkort studeert Elodie Gabias af. Daardoor heeft ze drie diploma’s en een master communicatiewetenschappen op zak en laat ze zien dat er toch meer in haar zit dan men zou verwachten.

“Ik wilde dat laatste diploma zo graag. Ik had mezelf nog iets te bewijzen. Maar ik geef mijn leerkrachten van destijds geen ongelijk, ik was op mijn 18de niet klaar voor de universiteit. Ik ben tevreden met het parcours dat ik heb afgelegd”, vertelt ze aan Humo.

Elodie is tevreden met zichzelf en met het leven dat ze nu heeft. Ijdel kan je haar niet meteen noemen, of misschien net wel, al is het dan op haar eigen manier.

“Is ijdelheid altijd negatief? Tevreden zijn met je lichaam, ik vind dat zo slecht nog niet. Ik heb niet te klagen over mijn lijf, ik zou er niks aan willen veranderen.”

De influencster laat zich niet altijd van haar mooiste kant zien op sociale media, en dan schrikken mensen weleens als ze haar in het echt zien. “Amai, jij bent mooier dan ik dacht.' Of: 'Je bent precies vermagerd.' Dat is niet zo, maar ze dénken dat, omdat ik mijn vetrollen zo accentueer op Instagram. Sommigen vinden het moeilijk om een onderscheid te maken tussen de echte Elodie en Elo-van-op-Instagram.”

Bio van Elodie Gabias

Meer Over:

Elodie Gabias