.
Elodie Gabias
woensdag 27 december 2023

Elodie Gabias: “Ze hebben de aandachtspanne van een goudvis”

Ze zijn alles snel beu

Elodie Gabias is een fenomeen. Haar zelfspot op sociale media maakt haar ontzettend populair, maar zo brengt ze ook meteen een mooie boodschap: wees lief voor jezelf en voor elkaar.

Nu is Elodie erg populair, maar ze beseft ook heel goed dat ze moet opletten met wat ze doet. Één verkeerd woord en je kan onder vuur komen te liggen.

“Ik lig er niet van wakker, maar ik ben me ervan bewust dat je moet oppassen met wat je zegt. Ik heb het al zien gebeuren bij andere influencers. Nicolas Caeyers was het ene moment nog aan het thriven, het volgende doken er gesprekken op van hem met minderjarigen en was zijn carrière voorbij”, geeft Elodie als voorbeeld in

Grooming is natuurlijk strafbaar en valt gewoon niet goed te praten. Gelukkig zijn ook niet alle situaties zo extreem als deze.

“Het internet is vluchtig. Ze zeggen dat de jongeren van tegenwoordig de aandachtsspanne hebben van een goudvis. Voor je het weet, zijn ze je beu. Er is zoveel keuze, dus moet je altijd maar harder je best doen om relevant te blijven. Ik weet niet of ik daar eeuwig zin in zal hebben. Maar zolang het duurt, zolang ze me willen, zal ik er alles uit halen wat erin zit. Ik word nu betaald om leuke dingen te doen. Ik beleef mijn droom.”

Bio van Elodie Gabias

Meer Over:

Elodie Gabias