.
Jeroom Snelders, Elodie Ouedraogo
donderdag 1 augustus 2024

Elodie Ouédraogo: “Het valt op als iemand er niet is”

Ze zijn zeer hecht

Jeroom heeft geluk, zijn vrouw Elodie Ouédraogo verblijft momenteel in Parijs voor de Olympische Spelen en dus kan hij in alle rust naar de wedstrijden kijken zonder ruzie te krijgen met zijn net iets te fanatieke vrouw.

“Ik weet niet of hij veel thuis zal zijn, want de zomer is altijd druk voor ons. Jeroom zit met de opnames van het nieuwe seizoen van Junior Bake Off Vlaanderen. Gelukkig hebben we een goed opvangnet voor ons zoontje Remus. Op de momenten dat we thuis zijn, gaat alle aandacht wel naar hem”, zegt Elodie in Story.

Remus moet zijn mama natuurlijk eventjes missen, al denkt Elodie dat het best wel meevalt. Hij wordt goed verwend, dus veel tijd om te missen zal er niet zijn.

“Pas op, we zijn heel close als gezin, als er dan iemand niet is, valt dat extra op. Maar we videobellen regelmatig. Dat was tijdens de opnames van Over De Oceaan wel anders, toen was er drie weken totaal geen contact. Sowieso mis ik Remus wel. Misschien komen hij en Jeroom wel eens langs in Parijs. Ik zou dat heel leuk vinden, maar ik weet niet of ze er veel aan gaan hebben.”

Bio van Jeroom en Elodie Ouedraogo