.
Els De Schepper
donderdag 10 oktober 2024

Els de Schepper: “Ik heb mijn verslaving zachtjes afgebouwd”

Ze had geen energie meer

Els de Schepper heeft er een moeilijke periode opzitten nadat ze in 2023 haar voorstelling ‘Wat Doe Ik Hier’ noodgedwongen moest uitstellen wegens gezondheidsproblemen. Els bleef maandenlang thuis om te herstellen en keek reikhalzend uit naar het moment waarop ze terug het podium op kon.

“Ik ben nu weer 100% de oude, echt waar. Mijn energielevel van voorheen is terug. Pas op, ik heb wel nog schrik dat ik de ziekte zou terugkrijgen, hoor. Het is dus belangrijk dat ik constant mijn immuniteit boost, met de juiste supplementen en een goeie doktersbegeleiding. Ik laat regelmatig mijn bloed checken”, zegt ze in Primo.

Els ziet er gelukkig ook goed uit, en dat ondanks de grote suikerverslaving die ze is opgelopen. En dat allemaal omdat ze geen energie meer had.

“Echt waar, ik liep voortdurend koekjes en chocolade te eten, terwijl ik dat vroeger niet deed. Dat kwam omdat mijn lichaam constant energie vroeg. Ik heb mijn suikerverslaving zachtjes afgebouwd door stevia te gebruiken, maar ook dat hoeft nu niet meer.”