.
Els De Schepper
dinsdag 26 juli 2022

Els De Schepper moet noodgedwongen shows annuleren

Dat kwam hard aan

Geen zomershow voor Els De Schepper de komende maanden. Zij moest noodgedwongen haar show annuleren nadat ze dringend moest geopereerd worden aan haar neus. Ondertussen is het probleem verholpen, maar het was toch even schrikken.

Van de ingreep heeft Els gelukkig niet veel meegemaakt, want ze was onder volledige verdoving. “Normaal duurt zo’n ingreep ook maar een uurtje, maar bij mij duurde het nu dubbel zo lang omdat er veel werk aan was”, lacht ze in Dag Allemaal.

Na één dag mocht Els gelukkig al naar huis, maar de revalidatie verliep een heel pak minder vlot. Zo bleef ze veertien dagen binnen omdat ze geen zonlicht kon verdragen. Een zonnebril in huis was nodig.

“Goed dat ik van tevoren niet wist wat mij te wachten stond. Ze hebben tijdens de operatie wieken in mijn neus gestoken. Geen pretje toen die er ook weer uit moesten. Er lopen belangrijke zenuwbanen door je neus. Die werden zo fel geprikkeld dat ik pijnscheuten in mijn hoofd en nek kreeg.”

Het gaat elke dag iets beter met Els, maar ze heeft de voorbije drie weken serieus afgezien. “Maar dat is blijkbaar niet zo abnormaal na zo’n ingreep. Ik heb van heel wat mensen gehoord dat ze net hetzelfde hebben ondergaan.”