.
Els De Schepper
zaterdag 10 juni 2023

Els de Schepper: “Ze wisten dat ik zijn grote liefde was”

Het deed pijn

Els de Schepper was smoorverliefd op Adel, een chirurg uit Egypte. Maar hun relatie had geen toekomst omdat Els de stap niet wilde zetten om te trouwen zodat Adel in België kon komen wonen.

Ze verbraken hun relatie en Adel trouwde met twee vrouwen en verhuisde naar Saoedi-Arabië. Een huwelijk betekent daar iets helemaal anders hier in België en polygamie is daar illegaal.

“De ene echtgenoot was een verre nicht die in moeilijkheden zat. Hij heeft zich dus over haar ontfermd door met haar te trouwen. Zij bleef in Egypte wonen en in Saoedi-Arabië is hij dan nog met een andere vrouw getrouwd. Een zeer lieve dame trouwens. Zij wisten allebei dat ik de liefde van zijn leven was”, geeft Els toe in Primo.

Els zou natuurlijk naar daar kunnen verhuizen, maar dat ging voor de comédienne niet. Zij kon daar onmogelijk werken en leven.

“Maar er is altijd iets blijven hangen. Ik heb me niet schuldig gevoeld over de breuk, maar het is wel blijven knagen dat ik er toen niet klaar voor was om voluit voor hem te kiezen.”

Bio van Els de Schepper

Meer Over:

Els de Schepper