.
News Image

Elton John kondigt extra afscheidsconcert in Sportpaleis aan

Elton John opnieuw in Sportpaleis Antwerpen.


In september 2018 startte Elton John zijn indrukwekkende, 3 jaar durende afscheidstournee Farewell Yellow Brick Road”, waarmee hij eerder in mei in een uitverkocht Sportpaleis stond. Door de aanhoudende vraag naar tickets, brengt Sir Elton John zijn Farewell Yellow Brick Road” opnieuw naar het Sportpaleis op 8 september 2020.

De laatste jaren wisselde Elton John zijn internationale Wonderful Crazy Night Tour” af met The Million Dollar Piano”, zijn residentie in Ceasars Palace, Las Vegas. Eind 2017 verscheen Diamonds”, een ultiem overzicht van zijn werk met tekstschrijver Bernie Taupin. Onlangs werd ook 'Rocketman’ uitgebracht, de biopic over het leven van Elton John, waarin de zanger op weergaloze wijze wordt vertolkt door de Britse acteur Taron Egerton.

Wie dacht dat Elton zich - samen met zijn platina platen, ontelbare prijzen en onderscheidingen - zou terugtrekken op een onbewoond eiland, had het mis. Voor hij plant om zich na de tour volop op zijn gezin te concentreren, wil hij graag nog één keer in stijl afscheid nemen van het tourleven en zijn publiek.



De verkoop voor het extra concert van Elton Johns Farewell Yellow Brick Road Tour” op 8 september 2020 in Sportpaleis Antwerpen start op donderdag 10 oktober om 10u via greenhousetalent.be.

Bio van Elton John

Meer Over:

Elton John