.
Emma Ramirez, Emile Vandekerkhove
dinsdag 21 november 2023

Emma en Emile uit Blind Getrouwd hakken knoop door

Dit hadden weinig mensen zien aankomen.

Wat een ontknoping bij 'Blind Getrouwd' maandagavond: Emma en Emile blijven getrouwd! Op maandagavond 20 november zeiden beiden in de voorlaatste aflevering van Blind Getrouwd voor een tweede keer ‘ja’ tegen mekaar én een toekomst samen. Voor Mathieu en Isabelle zat er helaas niets meer in dan een goede vriendschap.

Emma Ramirez en Emile Vandekerckhove keerden terug naar de plek waar het allemaal begon: de tuin van de Sint-Pietersabdij in Gent. Voor Emma leek de keuze iets makkelijker dan voor Emile. “Ik zeg zonder twijfel ja, onze wegen splitsen hier niét. Ik heb mij de afgelopen weken zo comfortabel gevoeld bij jou, en daarom wil ik dat gevoel blijven volgen. We kunnen samen zo goed communiceren, lachen, dansen en zo veel meer. Daarom geloof ik in jou, in ons, en vertrouw ik je ook. Ik kijk uit naar waar dat gevoel ons zal brengen in de toekomst”, klonk het bij de Gentse Latina.

Emile moest er enkele nachten over slapen, maar eens zijn beslissing vast lag, viel een last van zijn schouders en was hij rotsvast overtuigd van zijn keuze. “Para mi esposa… Hoewel we mekaar nog steeds aan het ontdekken zijn, voel ik een connectie met jou. Jouw persoonlijkheid heeft me enorm verrast. Jouw glimlach doet een kamer oplichten en je ogen weerspiegelen de puurheid van je ziel. (...) Ik ben me bewust van de uitdagingen die voor ons liggen: het leven zit immers vol verrassingen en er zullen momenten zijn waarop we het niet eens zijn. Maar ik ben ervan overtuigd dat we met de juiste toewijding en open communicatie deze uitdaging kunnen aangaan. Ik zeg dus ‘ja’ tegen ons. Ik wil zien wat de toekomst brengt met jou”, vertelde Emile aan zijn echtgenote, alvorens ze mekaar in de armen vielen en er samen eentje op gingen drinken.