.
Emma Heesters en Metejoor
donderdag 5 mei 2022

Emma Heesters doet opvallende uitspraak over Borsato: “Effe dimmen”

"Dat is heus niet alleen een showbizz-fenomeen"

De Nederlandse zangeres Emma Heesters is goed op weg om één van 's lands nieuwste revelaties te worden. Zo bracht ze recent samen met Regi het nummer 'Zwaartekracht' op de markt. Professioneel gaat het haar voor de wind. Daarnaast is ze in haar privéleven samen met profvoetballer Wesley Hoedt, verdediger bij Anderlecht. Ze vertelt meer over haar carrière in Humo.

“De wereld van de muziekindustrie is een scène die vooral door mannen gedomineerd wordt. Maar ik laat me daar niet door intimideren, integendeel”, aldus de zelfzekere Emma. Ze werkte onlangs samen met Marco Borsato aan een duet, maar het werd nooit uitgebracht omwille van Marco's wangedrag in 'The Voice Kids' in Nederland.

“Onze samenwerking is toen in gans Nederland in de media gekomen. Maar het nummer was nog niet uitgebracht en stond nog niet eens op onze planning. Telkens ik promotie deed voor een ander nummer, ontaarde het interview in vragen over Marco”, aldus Heesters. “Natuurlijk heb ik in mijn carrière weleens vaker tegen mannen moeten zeggen: 'Yo, effe dimmen'. Maar zo'n zaken komen ook voor in een bank of ziekenhuis, dat is heus niet alleen een showbizz-fenomeen”, besluit ze.

Download onze app voor iOS of Android

Bio van Emma Heesters en Marco Borsato