.
Blind Getrouwd Najaar 2023
donderdag 23 november 2023

Emma uit ‘Blind Getrouwd’: “Dat vonden velen echt not done”

Het zorgde voor een verbaasde reactie

Na de eerste twee keuzemomenten in ‘Blind Getrouwd’ blijft er gelukkig toch één koppel getrouwd. Niet Isabelle en Matthieu kozen voor elkaar, maar verrassend genoeg wel Emile en Emma.

Zowat heel Vlaanderen had er niet op gerekend dat net deze twee voor elkaar zouden kiezen en heel wat kijkers hebben een Florence&Jiri-gevoel bij hun keuze. Florence en Jiri leken ook geen match made in heaven tijdens het vorige seizoen, maar kozen toch voor elkaar. En met succes, want de twee zijn nog altijd samen.

Emma begrijpt heel goed dat de kijkers verrast zijn. “we hebben zelf ook lang in de ontkenningsfase gezeten, en veel rond de pot gedraaid. Uiteindelijk was het mijn zus die me daaruit heeft getrokken. 'Emma, wat wil je nu écht? zei ze. En het antwoord daarop was duidelijk: wat ik met Emile heb niet zomaar opgeven.'”

Emile en Emma kozen voor elkaar en het koppel krijgt mooie commentaren van vrienden, familie en kijkers. Er waren gelukkig ook veel mensen die potentieel in het duo zagen.

“Vooral de manier waarop ik met Emile z'n droge humor omga, en hoe we op dat vlak naar elkaar toe zijn gegroeid, valt blijkbaar in de smaak. Oké, dat ik mijn spaghetti in stukken breek, vonden velen not done. Maar daarover las ik ook reacties als: 'Niets fout mee, ik doe dat ook altijd!' Zelfs van Italianen. Maar bon, bij dezen toch de belofte: ik zal het niet meer doen.”