.
Ruth Beeckmans en haar overleden man Gary
zaterdag 29 april 2023

Emotionele dag voor Ruth Beeckmans: "Een volledig jaar zonder jou"

"Niet is nog hetzelfde"

Het was zaterdag een emotionele dag voor actrice en presentatrice Ruth Beeckmans, maar vooral voor de mama en vrouw in haar. Het was namelijk één jaar geleden dat haar partner Gary plots overleed. Het was een zware klap voor Ruth en haar familie en bij de eerste verjaardag van het overlijden deelt Ruth een mooi en aangrijpend bericht.

"1 jaar geleden. Jouw hart dat voorgoed stopte en onze harten voorgoed beschadigde. Een volledig jaar zonder jou. Niets is nog hetzelfde", schrijft Ruth op Instagram.

Heel wat mensen zullen de pijn die Ruth voelt zeker en vast begrijpen. Het gemis van een geliefde die plots uit jouw leven gerukt werd, het is hard om te dragen. "We missen jou, we missen ons, we missen alles wat wij samen waren, alles wat ons tot ons maakte. En het is oneindig, het gemis, maar ook de liefde. De onherstelbaarheid is ondraaglijk, maar allerliefste, ik hoop dat je ergens, waar dat ook moge zijn, kan zien hoe jouw meisjes, omringd en gesteund door heel veel lieve mensen, proberen om nog schoonheid te vinden in het leven, ook al wordt het nooit meer zo schoon als het was. Daarvoor moest jij er ook nog bij zijn", schrijft Ruth Beeckmans.

"We houden van jou, het allermeest, altijd, tot in de oneindigheid", besluit Ruth.

Enkele bekende vrienden van Ruth namen de tijd voor het schrijven van een reactie. "Je doet het zo goed voor je meisjes, hij zal zo fier zijn op jullie", weet Valerie De Booser. En ook Kathleen Aerts wil Ruth vanuit Zuid-Afrika een knuffel geven. "Wat een mooi en krachtig mens ben jij toch… dikke knuffel voor jou en je prachtige meiden."

Bio van Ruth Beeckmans

Meer Over:

Ruth Beeckmans