.
Zita Wauters
woensdag 25 september 2024

En dan staat Zita Wauters plots bij jou thuis in de huiskamer

Het kan jou straks overkomen!

Vanaf maandag 30 september is Iedereen beroemd weer op post, het dagelijkse magazine boordevol authentieke human interest, hartverwarmende humor, actualiteit met een twist en positiviteit. Iedereen beroemd zit dit seizoen in een gloednieuw jasje en komt met tal van nieuwe rubrieken.

Zo is er de verrassende rubriek 'Met de doos in huis'. Elke weekdag belt Iedereen beroemd live ergens in Vlaanderen aan een deur en valt 'Met de doos in huis'. In die doos steekt elke dag een andere opdracht die de bewoner binnen een minuut tot een goed einde moet brengen. Slaagt de bewoner daarin, dan is die zowaar 500 euro rijker.

Maar er is meer: ook de aandachtige kijker van Iedereen beroemd kan een cheque ter waarde van 500 euro winnen. De kijker wordt gevraagd of de uitgedaagde al dan niet in de opdracht zal slagen. Brengt de bewoner de opdracht tot een goed einde, dan krijgt die een cheque, net als een kijker die de afloop goed inschatte. Lukt het de bewoner niet, dan krijgen twee kijkers die de afloop goed hebben ingeschat, een cheque.

Wie precies Met de doos in huis valt? Dat is elke dag iemand anders van de 'Iedereen beroemd dozenbende': Margaux Bogaert, Nona ’t Jolle, Sander Gillis, Zita Wauters, Laura Govaerts en Thomas De Smet.

Iedereen beroemd heeft al een hele traditie opgebouwd met de spellen op het einde van Iedereen beroemd, denk maar aan ‘Homo universalis’ en de ‘Winkelkarquiz’. Dit seizoen gaat Iedereen beroemd nog een stap verder: elke avond gaat het programma met een kijker live een uitdaging aan, tijdens de uitzending. In het gloednieuwe 'Met de doos in huis' kan zo niet enkel iemand uit het programma, maar ook een kijker thuis een mooie prijs winnen.

Daarnaast fileert Iedereen beroemd opnieuw de actualiteit, trekt Wouter Deboot er al fietsend weer op uit door Vlaanderen, en wil Iedereen beroemd jongerentaal ook voor oud begrijpelijk maken. Jelle Beeckman proeft bizarre gerechten in de nieuwe rubriek 'Lekker vies?' en Lut Hannes vertolkt een nieuwsgierige toiletdame in 'Plaspauze'.

Iedereen beroemd: elke weekdag rond 19.50 uur op VRT 1 en VRT MAX.

Bio van Zita Wauters