.
Ana & Enis in Huis Gemaakt
vrijdag 12 januari 2024

Enis van ‘Huis Gemaakt’: “Ze houdt niet op met fantaseren”

Ze wonnen hun droomhuis

Tien maanden lang focusten Ana Catarina Ferraz en Enis Mujakovic zich op ‘Huis Gemaakt’. Zij hadden er alles voor over om hun droomhuis te winnen, ook al moesten zij daarvoor hun kinderen al die maanden heel vaak missen.

Maar het heeft geloond, want het koppel heeft ‘Huis Gemaakt’ gewonnen. Zij wonnen hun droomhuis dat ze zelf hadden gerenoveerd en verbouwd. En ook de kinderen van het koppel zijn door het dolle heen.

“De oudste zegt voortdurend hoe trots ze op ons is en stopt niet met fantaseren over hoe haar slaapkamer eruit moet zien. Tijdens het programma deed ze dat niet, want ze wist dat we konden verliezen. Tot nu toe deelt ze een kamer met haar zusje Amália, terwijl Santi bij ons op de kamer slaapt”, zegt Enis in Story.

De twee jongste kinderen van Ana en Enis raakten tijdens het programma heel erg gehecht aan het huis. Zo verbouwden ze de kamer van dochtertje Amalia tijdens het programma.

“Hadden we niet gewonnen, dan was het een groot drama geweest. We hebben ook bewust heel lang gewacht om de kinderen het huis te laten zien. De eerste keer was toen de slaapkamer van Amália af was. Die was meteen weg van het huis, net als Santi. Nadien kregen we voortdurend de vraag: wanneer verhuizen we naar de nieuwe woning? En toen de kerstboom stond, was het hek helemaal van de dam. We hebben geprobeerd om ons sterk te houden, maar dat kwam telkens serieus binnen.”