.
Vincent Banic
vrijdag 17 juni 2022

Er breken spannende tijden aan in 'Familie'

Wie overleeft, en wie niet

Volgende week is het zover, dan is het weer tijd voor de seizoensfinale van 'Familie'. De spanning wordt de laatste weken weer hevig opgebouwd en er staat weer heel wat te gebeuren.

Zo staat Veronique op het punt om haar affaire met Koen te bekennen aan Lars. Iets waar Lars ongetwijfeld niet goed van zal zijn. En wat met Guido, die gevangen wordt gehouden door drugsdealer Mira? Zal hij weten ontsnappen? En wat is Quinten van plan?

Hier en daar duiken al wat foto’s op van de seizoensfinale en dat is redenen genoeg voor de fans van de populaire soap om te beginnen met speculeren. Zo is op één van de foto’s Mieke te zien achter een soort van kippengaas.

“Ik herken het bokslokaal. Dan zal haar echtgenoot Niko in de ring staan, wellicht tegen Sam”, reageert een kijker op sociale media en in Tv Familie. “Wedden dat Mieke er getuige van is dat Niko wel degelijke verliefd is op Sam”, reageert dan weer iemand anders.

Ook een foto van een geschrokken Veronique achter het stuur deed eerder deze maand al enkele fans gissen naar een mogelijke afloop. Maar nog het meest benieuwd zijn de fans hoe het met Guido zal aflopen. “Deze zaak rond de verdwenen drugs zou wel eens een dodelijke afloop kunnen krijgen. Na het fatale ongeval van Iris en de brand waarin Peter en Marie-Rose omkwamen, kwam nog eens een lijkschouwer lang. En onlangs werd via een website iemand gezocht om een lijk in een diepvriezer te spelen. Wat de vermoedens dan weer doet opwakkeren dat Guido met die moord te maken heeft… wordt vervolgd.”