.
Eric Goens
vrijdag 9 december 2022

Eric Goens verliefd op Camille

Er moet een klik zijn

Op 12 december start het nieuwe seizoen van ‘Het Huis’. Er staan weer tal van interessante gasten klaar en het wordt ongetwijfeld weer erg boeiende en emotionele televisie.

Dat er nog steeds miljoenen mensen naar het programma kijken, ook na 8 seizoenen, dat doet Goens veel plezier. “Het is dan ook authentieke televisie. Er wordt niet geregisseerd of getrukeerd, er is niets gekunstelds aan. What you see is what you get: twee mensen, een camera en een gesprek.”

Ieder seizoen zijn er tal van kleppers die in het huis verblijven, maar dit jaar was Eric toch door één iemand in het bijzonder erg gecharmeerd.

“Door Camille. Ze blijkt veel meer te zijn dan dat vrolijke zangeresje dat iedereen denkt te kennen. Voorts hadden we de prettig gestoorde Pedro Elias. Op z’n 40ste is die al aan zijn elfde leven toe. Het is amper te bevatten hoeveel verhalen die man kan vertellen.”

Camille is de jongste gaste die Eric al in het huis heeft mogen ontvangen. En dan lijkt het wel een uitdaging om een hele aflevering te vullen. “Ik moet bekennen dat Camille een gok was. Elk jaar zit er zo wel iemand bij, en als het dan goed uitvalt, is de voldoening des te groter. Maar ik selecteer wel alleen mensen met wie ik denk dat er een klik zal zijn. Mijn mentor heeft me ooit geleerd dat ik op elke gast een beetje verliefd moet kunnen worden. En dat is tot nog toe altijd gelukt.”