.
Erik Van Neygen
woensdag 4 mei 2022

Erik en Sanne beleven prachtige dag: “Het werd een intiem feest”

"We deden een tuinceremonie en huurden een priester in via 'Rent a Priest' "

Als artiesten zijn Erik en Sanne al lang geen onbekenden meer. Al sinds de jaren '90 brengen ze hun nummers voor het grote publiek. Tegenwoordig zijn ze vooral grootouders van kleinzoon Artie, met wie ze graag hun vrije tijd spenderen. Op woensdag komt de peuter steevast bij hen over de vloer. Ze vertellen meer over hun nieuwe rol in Story.

“We verwennen Artie soms wel eens met nieuwe dingen”, geeft Sanne toe. “Maar we overdrijven daar ook niet in. Ik kocht onlangs een nieuwe buggy voor hem, zodat we hem niet steeds op de arm moeten dragen. Ook onze muziekkamer kreeg een andere bestemming. Dat is nu de speelgoedkamer van Artie.”

Grootouder zijn staat garant voor mooie momenten. Als men hen vraagt naar hun mooiste moment tot nu toe, weten ze daar vrijwel onmiddellijk een antwoord op. “Zijn doopfeest op zijn eerste verjaardag. We deden een tuinceremonie en huurden een priester in via 'Rent a Priest'. Iedereen sprak mooie woorden en de aanwezigen schreven een boodschap om in Artie's geboorteboom te hangen. Het was een mooi en intiem feest”, aldus Sanne.