.
Bieke Ilegems en Erik Goossens
vrijdag 3 maart 2023

Erik Goossens: “Daar hebben we duidelijke afspraken over gemaakt”

Er wordt thuis niet gepraat over het werk

Samenwerken met je dochter, het kan zo zijn voordelen hebben, maar ook z’n nadelen. Erik Goossens werkt samen met zijn dochter Noa in het communicatiebedrijf Boxs en dat verloopt allemaal heel goed.

Maar na de uren proberen ze het niet heel de tijd te hebben over het bedrijf. Dat vinden de vrouw van Erik, Bieke Ilegems en hun andere dochter Mila niet heel erg leuk.

“Dus hebben we duidelijke afspraken gemaakt: thuis is thuis, werk is werk. Mila studeert nog en zit in haar derde jaar biomedische wetenschappen. Dat is echt wel heftig. In het begin vroeg zij mij of ik haar eens wilde overhoren. Maar ik kon de vragen zelfs niet uitspreken, laat staan ze begrijpen, om over het antwoord nog maar te zwijgen”, lacht Erik in Dag Allemaal.

De vriend van Mila is Thibeau Stockbroekx, hockeyer bij de Red Lions en momenteel aan het spelen op het WK hockey in India. Maar hij is meer dan dat.

“Hij is ook mijn personal trainer. Toen ik m’n platencontract ging tekenen heeft de platenfirma me nog iets beloofd. Ik heb bij het tekenen één voorwaarde opgegeven: dat Thibeau en Thibaut elkaar eens zouden ontmoeten. De platenfirma waarbij ik ben aangesloten is namelijk die van onze Belgische doelman Thibaut Courtois. Maar tot op heden hebben ze elkaar nog niet ontmoet.”

Bio van Erik Goossens en Bieke Ilegems