.
Bieke Ilegems en Erik Goossens
donderdag 16 juni 2022

Erik Goossens doet het management van deze Red Lions-ster

Hij is de vriend van zijn dochter

Erik Goossens is niet alleen acteur en zanger, maar baat sinds kort ook een eigen management en boekingskantoor uit. Zo is hij ondermeer manager van Thibeau Stockbroekx, een hockeyspeler bij de Red Lions, maar ook de vriend van zijn dochter Mila en dus ook zijn schoonzoon.

“Maar Thibeau is ook mijn personal coach. Ik ga twee à drie keer per week bij hem gaan sporten. Het klikt gewoon, we zitten echt vaak met z’n zessen aan tafel en dat is zalig”, klinkt het gelukzalig in Dag Allemaal.

Als leidinggevende bij Boxs, zijn management en -boekingskantoor is Erik continu op zoek om performers aan te trekken, en dus ging hij zelf ook weer aan de slag als zanger. Daaruit vloeide de single ‘Ooit genoeg’ uit voort.

Een nieuwe single, bijna 20 jaar na de vorige single, het is een stap die niet iedereen nog zou durven zetten. “Ik heb dan ook heel lang gezocht naar wat ik eigenlijk echt wou. Zingen in het Engels? Of toch in het Nederlands? Ik had het daar lastig mee.”

Maar Erik ging naarstig op zoek naar de weg die hij wou uitgaan en koos dan toch voor het Nederlands. “Ik dacht altijd dat bij Nederlandstalige liedjes de tekst belangrijker moest zijn dan de muziek, maar voor mij zijn ze allebei belangrijk. Ik vond daar nooit het perfecte evenwicht in. Maar nu begint het te komen.”

Bio van Erik Goossens

Meer Over:

Erik Goossens