.
Erik Goossens
vrijdag 17 februari 2023

Erik Goossens: “Het is nu toch allemaal anders”

Het heeft niet meer zo’n grote impact

Vlaanderen maakte kennis met Erik Goossens dankzij zijn rol als Peter Van den Bossche in ‘Familie’ en als zanger bij de populaire band Leopold 3. Projecten die hij zo’n 20 jaar lang heeft moeten uitzweten.

Niemand zat op iets serieuzer van Erik te wachten en hij werd al snel in een vakje gestopt. Dat gebeurde immers vaker vroeger.

“Ik heb toch de indruk dat dat nu anders is. Ik heb intussen ook andere dingen gedaan, onder meer in het theater. Het is goed zoals het gegaan is en ik kijk nu vooruit met een rugzak vol goeie en slechte dingen die ik heb gedaan”, zegt Erik in Dag Allemaal.

Ongeveer een jaar geleden kreeg Erik een rolletje in ‘Thuis’ te pakken en daar kon hij rekenen op enkele turbulente eerste dagen. Want net dan werd iedereen samengeroepen om het besparingsplan voor te stellen.

“Ik ben nu wel niet in loondienst en blijf mij een beetje een buitenstaander voelen, maar ik heb altijd gezegd: ‘Wacht tot je weet wat de gevolgen zijn voor je ergens voor of tegen bent.’ Voorlopig is er niet al te veel veranderd. Het is allemaal een beetje gekoeld zonder blazen, denk ik.”

Bio van Erik Goossens

Meer Over:

Erik Goossens