.
Erik Goossens
vrijdag 10 juni 2022

Erik Goossens: “Het zit terug goed tussen ons”

Hij beging een misstap in 2017

Als zanger bij Leopold 3 was Erik Goossens erg populair, maar nu wil hij ook solo doorbreken als artiest. Hij heeft nu een eigen boekingskantoor en doet ook het management van wie dat wil. De zaak draait goed en Erik heeft werk in overvloed.

Het gaat goed met Erik, zowel op professioneel en privé-vlak en dat straalt de zanger ook uit. “Ik werk keihard, maar ik leef gezond en probeer een balans te vinden in alles. Ik drink al twee jaar geen alcohol meer, waardoor ik meer gefocust ben. En ook sport is een belangrijke factor in mijn leven”, verklapt hij zijn geheim in Dag Allemaal.

In 2017 raakte bekend dat Erik een buitenechtelijke relatie had en dat heeft Bieke veel pijn gedaan. Maar ze zijn er samen doorgekomen, al was het geen gemakkelijke periode.

“Maar vandaag zit het weer goed tussen ons. We hebben dan ook hard aan ‘ons’ gewerkt, Bieke op haar manier, ik op de mijne en wij als koppel. Dat was heftig. Maar je moet dat ondergaan en uitmaken waar je naartoe wilt. Wat er toen is gebeurd, staat niet meer tussen ons. En wat we nu hebben is heel mooi.”

Het koppel heeft twee kinderen en één daarvan werkt bij haar vader in het bedrijf. “Ze houdt zich bij Boxs bezig met de sociale media en fotografie. Dat ik haar baas en haar papa ben, is niet altijd simpel. Noa is heel zelfstandig en soms koppig. Maar dat heeft ze van mij. Ze is mooi haar weg aan het maken.”

Bio van Erik Goossens

Meer Over:

Erik Goossens