.
Bieke Ilegems en Erik Goossens
donderdag 30 juni 2022

Erik Goossens: “Ik begrijp het niet”

Hij wacht op een uitnodiging

'Liefde Voor Muziek' zit er weer op en het seizoen met onder andere Camille, Margriet Hermans en Suzan en Freek was weer een schot in de roos. Al was er één iemand toch ontgoocheld dat hij ook dit jaar niet gevraagd is voor het programma en dat is Erik Goossens.

“Ik begrijp zelf ook niet zo goed waarom de vraag nog nooit gekomen is. Ik was eens te gast bij Joe FM en toen kreeg ik van Sven Ornelis dezelfde vraag. Hij belde toen met de huidige CEO van VTM, die toevallig in de buurt was en hij is naar de studio gekomen. Daar liet hij weten dat hij er werk van ging maken… maarja, ik wacht nog altijd.”

Erik zijn carrière startte eigenlijk als acteur in 'Familie', waar hij eerst Peter Van den Bossche speelde. Dat er nu zoveel ontslagen vallen bij de reeks, doet toch wat met hem. Ook al heeft hij er zelf maar 2 jaar in meegespeeld.

“Ik vind dat erg voor de acteur, maar ik volg 'Familie' niet meer. Dus echt veel meer kan ik daar eigenlijk niet over zeggen.”

In afwachting voor een uitnodiging voor 'Liefde Voor Muziek' zit Erik nog boordevol plannen en daarvan onthult hij een tipje van de sluier in Dag Allemaal. “Er komt nog nieuwe muziek en ik ga iets doen voor VRT. Maar daar kan ik nog niks over zeggen. Ik leef me uit. Ik ben een performer en ondernemer in hart en nieren. Als ik een scharnierpunt kan zijn tussen die twee werelden, ben ik een gelukkig mens.”

Bio van Erik Goossens

Meer Over:

Erik Goossens