.
Erik Goossens
donderdag 19 mei 2022

Erik Goossens is terug: “Nee, ik ga nie ontgoocheld zijn”

Hij heeft nog veel meer in petto

De zomer komt eraan, alsook de tientallen zomersingles die de komende weken zullen gelanceerd worden. Onder hen zit ook Erik Goossens, hij lanceert ‘Ooit genoeg’, zijn eerst Vlaamse single sinds 20 jaar.

De concurrentie is hard in de Vlaamse showbizz en er zijn heel wat Vlaamse artiesten die graag van zich laten horen. De kans op een geflopte single is dus nooit uitgesloten. Maar Erik zal niet ontgoocheld zijn als zijn single flopt.

“Om de simpele reden dat er nog drie, vier nummers in de pijplijn zitten. Ik weet bijvoorbeeld al dat de volgende single die gelost zal worden nog beter wordt. En met mijn reclamebureau Boxs heb ik nog werk genoeg achter de schermen”, vertelt hij aan Primo.

De single van Goossens wordt goed onthaald door de radio’s en ook de fans zijn enthousiast. Erik heeft hard gewerkt aan zijn single en met minder was hij niet tevreden. “In het verleden was ik er altijd van overtuigd dat ik allesbehalve een perfectionist was. Maar nadat een aantal mensen mij daarop gewezen hebben, heb ik dat standpunt moeten herzien.”

Perfectionistisch zijn kan vaak in het nadeel spelen van de eindafwerking van het product. “Een halve noot verkeerd zingen of een akkoord dat niet helemaal klinkt zoals het hoort? Dat kan een nummer net optillen naar the next level. Ook imperfectie en onvolmaaktheid kunnen ontzettend mooi en krachtig zijn.”

Bio van Erik Goossens

Meer Over:

Erik Goossens