.
Erik Goossens in Thuis
zaterdag 11 juni 2022

Erik Goossens na Familie nu ook in Thuis!

Erik Goossens aan de slag bij 'Thuis'

Acteur en zanger Erik Goossens zal vanaf dinsdag 14 juni in 'Thuis' te zien zijn. Hij neemt de rol van rechter Alexander Cosyns op in de populairste dagelijkse fictiereeks van Vlaanderen.

“Hij is de studiegenoot waar Tom regelmatig mee op de lappen ging en het bont maakte,” zegt Erik Goossens over zijn nieuwe personage. “Alexander is heel zelfzeker en ook wel charmant. Maar tegelijk is hij vol van zichzelf. Hij laat merken aan anderen dat hij zichzelf geweldig goed vindt, zowel in zijn privéleven als in zijn werk als rechter.”

In april stond Erik voor het eerst op de Thuis-set. “Ik voelde die ochtend gezonde stress, maar die vloog weg vanaf de eerste seconde. Wat me opviel is de gewoonheid waarmee Thuis gemaakt wordt. Je komt in een goed draaiende machine terecht en dat geeft vertrouwen als je er start.”

De kijker zal Erik Goossens dinsdag 14 juni leren kennen als gepassioneerd golfer. Tom en Alexander zijn via een rechtszaak terug met elkaar in contact gekomen en de vriendschap van vroeger is meteen helemaal terug. Alexander neemt Tom mee naar zijn golfclub om er een balletje te slaan.

Thuis is er elke weekdag om 20.10 uur op Eén.

Download onze app voor iOS of Android

Bio van Erik Goossens

Meer Over:

Erik Goossens Thuis