.
Erik Goossens
zondag 5 februari 2023

Erik Goossens: “Ook bij ons zijn er pieken en dalen”

Hij heeft een nieuw nummer klaar

Erik Goossens heeft een nieuwe single uit. Die kreeg de titel ‘Ik blijf’ en het gaat over het feit dat een relatie enkel kan standhouden als je elkaar echt vrijheid kan geven. Wie de showbizz een beetje volgt, weet dat Erik en zijn vrouw Bieke een turbulente periode hebben gehad, maar dat ze toch een koppel zijn gebleven.

“Maar deze song heeft geen betrekking op wat er toen is gebeurd. Het hoeft er ook niet meer over te gaan, want als koppel zijn we daar sterker uit gekomen. Met vallen en opstaan, maar dat was ook zo geweest als ‘het’ niet gebeurd was. Zoals in alle relaties die langer duren, zijn er bij ons ook pieken en dalen”, vertelt Erik in Dag Allemaal.

Alles wat Erik bezingt in het nummer gaat uiteindelijk wel over hem en Bieke, maar niet alleen over hen. Het is een universeel thema dat hij bezingt. Mensen kunnen volgens Erik perfect yin en yang zijn, maar ook heel verschillend, net zoals hij en Bieke.

“Bieke spreekt bij volle maan af met gelijkgezinde vriendinnen om te dansen, mantra’s te zingen en stil te staan bij wat ze willen loslaten of net willen manifesteren. Ik begrijp het niet altijd, maar het doet haar deugd, en die vrijheid moet je elkaar gunnen. De verschillen maken een relatie net zo boeiend.”

Bio van Erik Goossens

Meer Over:

Erik Goossens