.
Erik Van Looy in De Slimste Mens Ter Wereld
donderdag 18 september 2014

Erik Van Looy beland met zanger van de Village People in bed!

Erik Van Looy is ooit in het bed beland bij de cowboy van de Village People...


In de reeks straffe verhalen bij de ochtendshow op Q-music heeft regisseur Erik Van Looy een leuke bekentenis gedaan. Op zijn zeventiende is hij namelijk na een interview voor het schoolkrantje in bed beland bij een bekende internationale zanger.

Dat avontuur dateert wel al van een heel tijdje geleden namelijk van toen de regisseur van o.a. 'The Loft' nog een tiener was, bekende Erik aan de presentatoren Sven Ornelis en Maarten Vancoillie. Als redacteur voor het schoolkrantje had hij de mannen van de Village People weten te strikken voor een interview toen ze op promotour in Antwerpen waren. 's Ochtends had de vriendelijke cowboy van de groep de intussen bekende regisseur beloofd om later op de dag wat tijd vrij te maken voor een hem.



Maar de zanger nam de jonge Erik een hele dag mee op sleeptouw, het gezelschap kwam zelfs nog in een Antwerpse discotheek terecht om uiteindelijk in een hotelkamer te belanden. Eens op de kamer kleedde de zingende cowboy zich uit en ging dan met een joint op het bed liggen om uiteindelijk dan toch het interview te geven. Achteraf was Erik wel heel tevreden over het artikel en noemt het zelfs zijn beste interview.



Pas later ontdekte Erik Van Looy dat alle leden van de Village People homoseksueel waren en het die avond helemaal anders had kunnen uitdraaien.