.
Erik Van Looy
woensdag 8 februari 2023

Erik Van Looy en zijn ijdelheid

Hij wil er zo lang mogelijk goed uitzien

Het was inmiddels al overal geweten dat Erik Van Looy zich heeft laten opereren aan zijn ogen om geen bril te moeten dragen. Velen vragen zich dan ook af of dat die beslissing uit ijdelheid komt.

“Dat was wel een belangrijke factor, ja. Ik wil er zo lang mogelijk goed uitzien”, bekent Erik Van Looy aan Humo. Plastische chirurgie zou hij echter nooit overwegen.

“Het is natuurlijk fantastisch dat er zoiets als plastische chirurgie bestaat om mensen te helpen met grote problemen, zoals verregaande brandwonden. Of om iemand met een hemelsbreed uiterlijk complex zich beter te doen voelen”, aldus Erik Van Looy aan Humo. .

“Maar mensen die zichzelf alleen maar mooier en mooier willen maken? Die elke week denken: wat zullen we nu ’ns laten doen? En die zich dan maar laten vertimmeren tot ze eruitzien als een werk van Picasso? Dat vind ik een groot probleem”,

Erik zelf wil gewoon oud worden, zonder al die ingrepen en zonder bepaalde inspuitingen te moeten ondergaan. “Het lijkt wel alsof we met zijn allen weigeren te verouderen”, vertelt Erik.

Bio van Erik Van Looy

Meer Over:

Erik Van Looy