.
Erik Van Looy
donderdag 23 december 2021

Erik Van Looy getroffen door corona: “Ik ben gelukkig weer fit”

Hij had een waardige vervanger

Het was een vreemd zicht toen Bart Cannaerts als presentator verscheen tijdens 'De Slimste Mens Ter Wereld'. Hoewel hij het fantastisch deed, werd vaste presentator Erik Van Looy toch gemist. De presentator werd getroffen door corona en was eventjes buiten strijd. Ondertussen is hij zo goed als hersteld en is hij weer fit.

“Verschrikkelijk ziek ben ik niet geweest, want ik ben gevaccineerd. Zonder prik had ik mogelijk bij Geert Meyfroidt op intensieve gelegen. Ik was vooral doodmoe, het leek alsof iemand lood in mijn schoenen had gegoten. Ik voelde me al enkele dagen ziekjes, maar ben blijven presenteren. Ik testte negatief op corona en ik heb in de 19 jaar dat ik ‘'De Slimste Mens Ter Wereld'’ doe, wel vaker met een akkefietje achter mijn desk gestaan”, vertelt hij in Het Belang Van Limburg.

De kijker merkte er zo goed als niet van, maar eenvoudig was het niet voor Erik toen hij terug was. “Je had me de dag na de opnames moeten zien. Compleet uitgeteld. De opnamedagen zijn sowieso zwaar. Van 8 uur ’s morgens tot 2 uur ’s nachts, en dat op mijn leeftijd.”

Bio van Erik Van Looy

Meer Over:

Erik Van Looy