.
Erik Van Looy
vrijdag 23 februari 2024

Erik Van Looy terug op vrijersvoeten

Wat is de oorzaak?

Erik Van Looy is terug beschikbaar op de vrijgezellenmarkt. Zijn relatie met Anouk Lepère lijkt voorbij te zijn en dat betekent dat de jacht op Erik terug is geopend.

Zelf wil Van Looy niet meteen veel kwijt over de breuk en niet over zijn liefdesleven in het algemeen. Het gebeurt zelden dat hij met zijn partners op de rode loper verschijnt of dat hij er toch iets over vertelt in een programma als ‘De Slimste Mens Ter Wereld’.

Nochtans weet Erik Van Looy perfect hoe relaties werken. Zijn allereerste relatie, met Ingrid, duurde immers 21 jaar en dat is niet niks.

Maar waarom het dan ook elke keer fout loopt, dat is voorlopig nog een grote vraag voor Erik. Is Erik een eeuwige twijfelaar? Heeft hij rare gewoontes en trekjes die de combinatie met een liefdesleven onmogelijk maakt? Of is hij gewoon een moeilijk iemand om mee samen te leven?

De combinatie tussen die vaste patronen en de liefde zijn misschien niet altijd ideaal. Zeker niet wanneer het minder onschuldigde patronen zijn. “Ik word elke dag neerslachtig tussen vijf en acht', vertelde hij in De Morgen. 'Soms overvalt die melancholie mij, dan voel ik me rottig en kijk ik op mijn horloge: 'Ah ja, half zes.' Ik ben er nog niet mee naar de dokter gestapt, maar ik vermoed dat het te maken heeft met de slaappillen die ik al jaren neem. Ik denk dat die om vijf uur zijn uitgewerkt, en dat ik daardoor inzak.”

Bio van Erik Van Looy

Meer Over:

Erik Van Looy